POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Engelsk ytter bekräftar samtal med ÖFK: "Verkligen en bra klubb"

Östersunds FK har genom åren värvat flera spelare från England. Nu kan ytterligare en engelsman vara på väg till klubben – yttern Blair Turgott, 25.

Turgott, som är klubblös, bekräftar i en intervju med KentOnline att han har ett par alternativ på bordet och kommer att fatta ett beslut i slutet av den här veckan. En av klubbarna som han har samtalat med är just ÖFK.

– Jag har pratat med Östersund. Jag åkte upp dit och träffade tränaren och det är verkligen en bra klubb. När jag tittar på standarden i den ligan, så tror jag att några av klubbarna hade gjort det väldigt bra i Championship, säger Turgott till KentOnline.

Turgott menar att ÖFK är ett alternativ för honom.

– Östersund är fortfarande kvar i bilden. Jag måste få en helhetsbild och se vilket alternativ som är bäst för mig. Det är Östersund och det är fyra, fem lag som jag suttit ner med i League One och League Two. Det är ett stort beslut, men minst lika spännande.

Turgott fortsätter:

– Det finns möjligheter att flytta därifrån (Östersund och allsvenskan) och som fotbollsspelare behöver du ibland komma ur din komfortzon. Det är förmodligen inte något jag tänkte mig, men när möjligheten dök upp kände jag: “När jag tittar på det här, det vore ett jättestort steg upp för mig och det är något jag känner att jag behöver. Jag behöver en push, ett steg upp”, säger han.

Turgott tillhörde senast Maidstone United som under förra säsongen slutade sist i engelska femtedivisionen och därmed blev nedflyttat. Turgott har dessförinnan tillhört flera olika engelska klubbar, däribland West Ham.

Publicerad 2019-07-03 kl 17:19

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå