Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Engelsk ytter bekräftar samtal med ÖFK: "Verkligen en bra klubb"

Sillybloggen

Östersunds FK har genom åren värvat flera spelare från England. Nu kan ytterligare en engelsman vara på väg till klubben – yttern Blair Turgott, 25.

Turgott, som är klubblös, bekräftar i en intervju med KentOnline att han har ett par alternativ på bordet och kommer att fatta ett beslut i slutet av den här veckan. En av klubbarna som han har samtalat med är just ÖFK.

– Jag har pratat med Östersund. Jag åkte upp dit och träffade tränaren och det är verkligen en bra klubb. När jag tittar på standarden i den ligan, så tror jag att några av klubbarna hade gjort det väldigt bra i Championship, säger Turgott till KentOnline.

Turgott menar att ÖFK är ett alternativ för honom.

– Östersund är fortfarande kvar i bilden. Jag måste få en helhetsbild och se vilket alternativ som är bäst för mig. Det är Östersund och det är fyra, fem lag som jag suttit ner med i League One och League Two. Det är ett stort beslut, men minst lika spännande.

Annons

Turgott fortsätter:

– Det finns möjligheter att flytta därifrån (Östersund och allsvenskan) och som fotbollsspelare behöver du ibland komma ur din komfortzon. Det är förmodligen inte något jag tänkte mig, men när möjligheten dök upp kände jag: “När jag tittar på det här, det vore ett jättestort steg upp för mig och det är något jag känner att jag behöver. Jag behöver en push, ett steg upp”, säger han.

Turgott tillhörde senast Maidstone United som under förra säsongen slutade sist i engelska femtedivisionen och därmed blev nedflyttat. Turgott har dessförinnan tillhört flera olika engelska klubbar, däribland West Ham.

Publicerad 2019-07-03 17:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto