POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Atlético vill ha spelare i Griezmann-affär

Antoine Griezmann har aviserat att han ska lämna Atlético Madrid, men ännu har inte anfallaren gjort klart med någon ny klubb. Däremot har det rapporterats om att Barcelona är det huvudsakliga spåret för fransmannen i klubbjakten.

Griezmann står under kontrakt med den spanska huvudstadsklubben och till sommaren 2023 och enligt den spanska radiokanalen Cope ligger hans utköpsklausul på 120 miljoner euro. Men för att Atlético ska släppa sin stjärna vill man ha spelare i utbyte. Enligt radiokanalen Atlético ha en övergångssumma samt Nelson Semedo för att släppa Griezmann. Cope uppger att parterna förhandlar i dagsläget.

Publicerad 2019-07-03 kl 09:49

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå