POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter i Nederländerna: Ajax överens med Juventus om prissumma för de Ligt

Matthijs de Ligt närmar sig Juventus. Under fredagen rapporterar De Telegraaf att Ajax har kommit överens med den italienska klubben om en övergångssumma på 70 miljoner euro, cirka 740 miljoner kronor.

Försvararen tränade häromdagen med Ajax när de inledde sin försäsongsträning, men har sedan tidigare ryktats redan ha kommit överens om ett personligt kontrakt med Juventus. Tidigare har spelarens agent Mino Raiola bekräftat att kontraktet mellan de Ligt och ”Den gamla damen” har förhandlats fram och att det enda hindret var prislappen.

När den nu är färdigförhandlad ser det ut som att mittbacken är nära att göra flytten till Italien.

Publicerad 2019-07-12 kl 17:36

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå