POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5d

Guardian: Tottenham gör ett sista försök att kapa Arsenals värvning

Arsenal har under en längre tid uppgetts vara intresserat av att värva Saint-Etiennes talangfulle franske mittback William Saliba, 18. Backen har kontrakt fram till sommaren 2023, men enligt uppgifter i slutet av juni från RMC ska Arsenal ha lagt ett bud på drygt 300 miljoner kronor för en värvning, samtidigt som Londonklubben redan även ska vara överens med spelaren om ett personligt avtal, då klubben skyndade på förhandlingarna efter att ha fått nys om att värsta rivalen Tottenham också visat intresse för spelaren.

Men nu kommer engelska tidningen The Guardian med nya uppgifter. Tidningen rapporterar att Saliba ska ha kommit överens om ett femårskontrakt med Gunners och att klubbarna är detaljer från att slutföra en affär, men att Tottenham nu också gör ett sista försök att kapa värvningen genom att lägga ett lite högre bud. Spurs ska, enligt tidningen, ha lagt samma bud som Arsenal (drygt 300 miljoner kronor), men bättre bonusar. Däremot ska Arsenal fortsatt vara övertygat om att landa värvningen.

Saliba tog sig inför förra säsongen upp i Saint-Etiennes A-lag och gjorde 19 matcher i alla turneringar. Han ses som en potentiell ersättare till Laurent Koscielny i Arsenal, som vägrade att följa med på Gunners försäsongsläger och uppges vara aktuell för en flytt till tyska storklubben Borussia Dortmund och Bundesliga.

Publicerad 2019-07-13 kl 09:53

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå