POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Kean kan läkarundersökas på fredag

Uppgifter har gjort gällande att Everton är nära att värva Moise Kean, 19, från Juventus. Enligt tidigare rapporterar skulle talangen läkarundersökts under onsdagen. Men nu skriver Football-Italia, som hänvisar till italienska Sky, att Kean kan komma att åka till Liverpool i morgon, fredag, för att läkarundersökas. Detta efter agenten Mino Raiola löst de sista detaljerna. Enligt Football-Italia kommer den offensive pjäsen att krita ett femårskontrakt.

Publicerad 2019-08-01 kl 20:00

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå