POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Inter uppges buda på Lukaku - Conte: "Just nu är jag hoppfull"

Manchester United-anfallaren Romelu Lukaku, 26, har under den här sommaren varit ryktenas man i fotbolls-Europa. Belgaren har både kopplats ihop med en flytt till Inter och Juventus, men ännu är ingen affär i hamn.

Sky Sports uppgav tidigare under söndagskvällen att en bytesaffär mellan Juventus och Manchester United gällande Lukaku och Paulo Dybala nu går i stöpet, då Dybala inte vill flytta till United, vilket nu verkar öppna för Inter.

Italienske journalisten Tancredi Palmeri, som bland annat arbetar för beIN Sports, skriver på Twitter att Inter har lagt ett bud på 75 miljoner euro plus fem miljoner euro i olika bonusar, drygt 858 miljoner kronor på Lukaku. Det ska ännu inte ha blivit nekat.

Sky Sport Italia uppger också samtidigt att Inter ska ha varit i kontakt med Lukakus agent Federico Pastorello igen, då klubben hört talas om problemen i förhandlingarna mellan Juventus och United om en övergång.

Inter-tränaren Antonio Conte fick tidigare under söndagen, efter träningsmötet med Tottenham i London, också frågor om jakten på Lukakus underskrift och bekräftade att Inter arbetar för säkra en övergång.

– Vi fortsätter att arbeta med det på bästa sätt, säger han enligt Football-Italia och fortsätter:

– Jag förstår att det finns några hål som måste täppas igen, men just nu är jag hoppfull om att det ska hända. Samtidigt arbetar jag med en stor spelartrupp som ger mig mycket tillfredsställelse.

Lukaku gjorde förra säsongen 15 mål och fyra assist på 45 matcher i alla turneringar. Belgaren har kontrakt med United till sommaren 2022 med en option på förlängning med ytterligare ett år.

Publicerad 2019-08-04 kl 23:27

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå