Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Portugisisk media: Sporting-stjärnan är överens med Tottenham

Sporting Lissabons Bruno Fernandes och Tottenham uppges ha nått en överenskommelse sinsemellan, det skriver den portugisiska tidningen O Jogo. Enligt O Jogo handlar det om ett femårskontrakt för 24-åringen, värt runt 40 miljoner kronor om året. Dock så saknas fortfarande en deal mellan klubbarna gällande övergångssumman, skriver en annan portugisisk tidning – A Bola. Spurs uppges ha erbjudit 65 miljoner euro, runt 700 miljoner svenska kronor, men Sporting är inte nöjt med det.

Bruno Fernandes, portugisisk landslagsman, stod för en strålande fjolårssäsong och krutade in hela 20 och 13 assist mål på 33 framträdanden i ligaspelet. I VM i fjol startade han dessutom premiärmötet med Spanien.

ANNONS
Publicerad 2019-08-07 kl 08:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto