POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Portugisisk media: Sporting-stjärnan är överens med Tottenham

Sporting Lissabons Bruno Fernandes och Tottenham uppges ha nått en överenskommelse sinsemellan, det skriver den portugisiska tidningen O Jogo. Enligt O Jogo handlar det om ett femårskontrakt för 24-åringen, värt runt 40 miljoner kronor om året. Dock så saknas fortfarande en deal mellan klubbarna gällande övergångssumman, skriver en annan portugisisk tidning – A Bola. Spurs uppges ha erbjudit 65 miljoner euro, runt 700 miljoner svenska kronor, men Sporting är inte nöjt med det.

Bruno Fernandes, portugisisk landslagsman, stod för en strålande fjolårssäsong och krutade in hela 20 och 13 assist mål på 33 framträdanden i ligaspelet. I VM i fjol startade han dessutom premiärmötet med Spanien.

Publicerad 2019-08-07 kl 08:58

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå