POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Rohdén uppges detaljer från ny Serie B-klubb

Landslagsmittfältaren Marcus Rohdén, 28, lämnade efter förra säsongen Serie B-klubben Crotone vid sitt kontrakts slut och har sedan dess kopplats ihop med en rad olika klubbar på samma nivå i Italien. Nu verkar också ett nytt avtal vara så gott som klart.

Expressen uppger att Rohdén under onsdagen åker ner till Italien för att göra den obligatoriska läkarundersökningen och sedan skriva på för Frosinone, som under förra säsongen blev nästjumbo och åkte ur Serie A. Vid en flytt dit får han Milan-ikonen Alessandro Nesta som ny huvudtränare.

Italienska tidningen Gazzetta dello Sport rapporterade även tidigare i sommar om intresse från Frosinone för svensken, men då uppgav tidningen att Rohdén tackat nej till klubbens erbjudande. Nu verkar vinden i stället ha vänt.

Rohdén lämnade under sommaren 2016 Elfsborg för spel i Crotone och spelade sina två första säsonger med klubben i Serie A innan det blev degradering och en elfteplats i fjol med klubben i den italienska andradivisionen.

Publicerad 2019-08-07 kl 07:28

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå