Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Tidigare Dortmund-tränare tar över Hallenius Apoel

Sillybloggen

Linus Hallenius lämnade tidigare i sommar Gif Sundsvall för spel i cypriotiska storklubben Apoel. Men efter mindre än två månader i klubben, så fick italienske tränaren, som värvade honom, Paolo Tramezzani under torsdagen sparken. Detta bara två dagar efter att laget föll mot Qarabag i första mötet i tredje kvalomgången till höstens gruppspel i Champions League.

Nu står det i stället klart att en tidigare Borussia Dortmund-tränare tar över laget – Thomas Doll med ett avtal som sträcker sig över två år fram till i maj 2021.

Doll ledde under 2007 och 2008 Borussia Dortmund, men har även erfarenheter från uppdrag som tränare i bland annat Hamburg, Hannover och turkiska Genclerbirligi. Doll ledde senast under förra vårsäsongen Hannover i Bundesliga.

Hallenius är hittills noterad för två tävlingsmatcher med sin nya klubb, båda i kvalet till gruppspelet i Champions League.

Publicerad 2019-08-08 14:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto