Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Olsen en miljon från flytt till Frankrike

Sillybloggen

Sveriges landslagsmålvakt Robin Olsen är aktuell för en flytt från Roma till Montpellier och Frankrike. Montpelliers tränare Michael Der Zakarian sa under en presskonferens i torsdags att han hoppades på att svensken skulle skriva på samma dag, samtidigt som bland annat RMC uppgett att det rör sig om ett låneavtal med en köpoption.

Men ännu är inget klart och ingen övergång presenterad.

Nu uppger i stället Sportitalia att Olsen är 100 000 euro, drygt en miljon kronor från en flytt till Ligue 1-klubben. Förhandlingarna uppges vara långt gångna, men enligt uppgifterna vill Roma nu ha 1,1 miljoner euro för lånet i stället för en miljon euro, vilket gör att Montpellier behöver hosta upp ytterligare 100 000 euro.

Trots att det, sett till dagens marknad, är en liten summa uppges det vara tillräckligt för att få affären att spricka. Enligt uppgifterna är köpoptionen på sex miljoner euro, drygt 65 miljoner kronor. Roma ska ha gett Montpellier ett ultimatum med att klubben under lördagskvällen måste ge ett besked om huruvida det blir en affär.

Annons

Franska tidningen L’Equipe har liknande uppgifter och rapporterar att förhandlingarna mellan parterna körde fast under fredagen, men att klubbarna fortsätter att diskutera.

Olsen, som förra sommaren lämnade Köpenhamn för spel i Roma, fick inledningsvis gott om speltid, men blev sedan petad och har under en längre tid ryktats vara på väg bort från den italienska storklubben. Tidigare har det bland annat rapporterats om intresse från Watford, men även från Benfica och Roma. Olsen blev förra säsongen noterad för 27 matcher i Serie A. Roma gjorde tidigare i sommar klart med Pau López från Real Betis som möjligen är en ersättare till nästa säsong.

Publicerad 2019-08-10 09:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto