Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lozano detaljer från en övergång till Napoli

Sillybloggen

Enligt flera italienska medier, däribland football-italia genomgick Hirving Lozano, 24, en läkarundersökning under gårdagen och kommer skriva på ett femårskontrakt med den napolitanska klubben.

– Jag är i sjunde himlen. Det bästa som kan hända en far är att se sin son nå toppen och sin dröm, säger Hirvings far Jesus Lozano till Gonfialarete.com.

– Förhandlingsprocessen började för fyra månader sedan men jag kan säga att Hirvings mål var hela tiden att spela för Napoli. Naturligtvis är han väldigt glad. Föreställ dig: Min son ska spela för samma klubb som Diego Maradona representerade. Den tanken lockade honom särskilt mycket, säger Jesus Lozano enligt football-italia.

Lozano har tillhört PSV Eindhoven sedan sommaren 2017, och har sedan dess gjort 40 mål på 79 framträdanden för den holländska klubben.  Han har också noterats för 35 matcher och 9 mål för det mexikanska landslaget.

Annons
Publicerad 2019-08-22 08:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto