POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Bayern München redo att plocka in ersättare till Sanches

Bayern München meddelade under fredagskvällen att Renato Sanchez lämnar klubben för spel i Monaco. Nu uppger franska tidningen L’Equipe att den tyska storklubben har en ersättare i sikte – Espanyols 22-årige mittfältare Marc Roca.

L’Equipe skriver att Bayern är redo att köpa loss spanjoren, som har avtal med Espanyol fram till sommaren 2022 och förra säsongen blev noterad för 35 matcher i La Liga. Roca är även fostrad i just Espanyol.

Publicerad 2019-08-24 kl 23:43

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå