POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Officiellt: Tidigare Liverpool-back bryter avtal - efter drygt tre veckor

Mittbacken Martin Skrtel, 34, tillhörde mellan 2008 och 2016 Liverpool. Därefter flyttade slovaken vidare till turkiska klubben Fenerbahce och blev tidigare i sommar klar för spel i Atalanta och Serie A. Men efter bara drygt tre veckor lämnar han nu den italienska klubben. Atalanta meddelar att parterna går skilda vägar.

Tränaren Gian Piero Gasperini sa under söndagen så här om varför Skrtel var utanför truppen till mötet med Torino:

– Skrtel var en av de som kunde spela i kväll, men troligen på grund av hans ålder uttryckte han svårigheter med att spela i en trebackslinje. Han var väldigt ärlig om det, så jag tog då ett beslut. Det var troligen svårt för honom att komma in i vårt spelsätt, vilket också är förståeligt, sa tränaren enligt Football-Italia, som hänvisar till DAZN.

Skrtel hann aldrig göra debut för Atalanta i Serie A.

Publicerad 2019-09-02 kl 15:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå