POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Officiellt: Svenske backtalangen har hittat ny klubb efter Chelsea – skriver på för Serie B-klubb

Tidigare i somras lämnade svensken Joseph Colley, 20, Chelseas organisation efter fyra år i klubben. Detta trots att Chelsea ville skriva ett nytt avtal med försvararen som varit kapten i lagets Uefa Youth League-lag.

Under sommaren ryktades han återvända till svensk fotboll, som han lämnade i samband med flytten till Chelsea 2015. Då spelade han i Brommapojkarna, men nu uppgavs både AIK och Hammarby vara ute efter Colley.

Men istället kommer 20-åringen att fortsätta karriären utomlands. Under onsdagen bekräftade Serie B-klubben Chievo Verona att de har knutit till sig talangen, men skriver inte hur länge avtalet är skrivet på.

Colley har noterats för 11 landskamper för Sverige på U19-nivån, där han även varit lagkapten i flera matcher.

Publicerad 2019-09-05 kl 07:45

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå