Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nobbad från CL-truppen - nu förhandlar Juve-anfallare med ny klubb

Sillybloggen

Juventus kroatiske anfallare Mario Mandzukic fick inte en plats i Turinklubbens Champions League-trupp till turneringens gruppspelsfas. Nu kan anfallaren – efter fyra år i klubben – vara aktuell för en flytt till en ny klubb.

Sky Sport Italia uppger att Mandzukic är aktuell för en flytt till MLS-klubben Los Angeles FC. Det ska redan pågå förhandlingar mellan parterna, samtidigt som anfallaren även lämnades utanför lagets matchtrupp till lördagens möte med Fiorentina i Serie A.

Enligt italienska tidningen La Gazzetta dello Sport och sajten Calciomercato ska det även finnas erbjudanden från klubbar i Qatar, men det ska inte intressera spelaren som i stället ska kunna tänka sig en flytt till USA.

Manzukic har suttit på bänken i 90 minuter i båda Juventus inledande matcher den här säsongen i den italienska högstaligan. Anfallaren har kontrakt med Juventus fram till sommaren 2021.

Annons
Publicerad 2019-09-13 23:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto