POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Nobbad från CL-truppen - nu förhandlar Juve-anfallare med ny klubb

Juventus kroatiske anfallare Mario Mandzukic fick inte en plats i Turinklubbens Champions League-trupp till turneringens gruppspelsfas. Nu kan anfallaren – efter fyra år i klubben – vara aktuell för en flytt till en ny klubb.

Sky Sport Italia uppger att Mandzukic är aktuell för en flytt till MLS-klubben Los Angeles FC. Det ska redan pågå förhandlingar mellan parterna, samtidigt som anfallaren även lämnades utanför lagets matchtrupp till lördagens möte med Fiorentina i Serie A.

Enligt italienska tidningen La Gazzetta dello Sport och sajten Calciomercato ska det även finnas erbjudanden från klubbar i Qatar, men det ska inte intressera spelaren som i stället ska kunna tänka sig en flytt till USA.

Manzukic har suttit på bänken i 90 minuter i båda Juventus inledande matcher den här säsongen i den italienska högstaligan. Anfallaren har kontrakt med Juventus fram till sommaren 2021.

Publicerad 2019-09-13 kl 23:43

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå