Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Styrelsen motsätter sig Zidane - vill värva Spurs-stjärna

Sillybloggen

Christian Eriksen kommer eventuellt lämna Tottenham i januari, skriver Marca.

Tottenham försökte få spelaren att förlänga sitt kontrakt i somras, men spelaren sägs ha tackat nej då han vill lämna klubben i juli nästa år. 

Real Madrids tränare Zinedine Zidane var i somras intresserad av en mittfältare, mer specifikt Paul Pogba i Manchester United men klubben ville inte släppa spelaren då.

Zidane misstänks nu leta efter en ny mittfältare och Eriksen kan från 1 januari  förhandla om klubbyte, gör man det tidigare så bryter man mot transferlagarna, då direkt kontakt med spelaren tidigast får ske med sex månader kvar av kontraktet.

I sommar nästa år är Eriksen inte bunden till någon klubb och kan då värvas fritt. Real Madrids styrelse sägs diskutera en förstärkning på mittfältet då de tycker det saknas energi och kraft på plan just nu. Zidane själv sägs inte ha visat ett större intresse för Eriksen, men styrelsen sägs motsätta sig och vill inte missa chansen att förstärka laget med dansken, skriver Marca.

Annons
Publicerad 2019-10-10 07:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto