POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Chelsea planerar storvärvningar om förbudet hävs

Chelsea fick som bekant inte värva några spelare under sommarfönstret och man får heller inte förstärka under januarifönstret 2020. Detta efter straff av Fifa efter att Londonklubben brutit mot regelverket vad gäller värvningar av spelare under 18 år.

Chelsea har dock överklagat till idrottens skiljedomstol, CAS, och ärendet ska tas upp den 20 november. I England rapporteras av tidningen The Daily Telegraph att managern Frank Lampard, om beslutet hävs av CAS, i så fall kommer att få 150 miljoner pund att värva för i vinter. Tabloiden The Sun å sin sida rapporterar att Chelsea vill lägga pengarna på Wilfried Zaha, Ben Chilwell och Timo Werner.

Publicerad 2019-11-05 kl 08:44

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå