POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Tidigare AIK-tränare aktuell för att ta över Örgryte

Örgryte IS blev i år sjua i superettan och efter säsongen lämnade huvudtränaren Thomas Askebrand sitt uppdrag i föreningen, samtidigt som förre Halmstads BK-tränaren Igor Krulj tillträder som ny sportchef. Däremot är en ny tränare ännu inte på plats.

Nu uppger däremot GT att AIK:s tidigare assisterande tränare Bartosz Grzelak är aktuell för att ta över som ny huvudtränare i föreningen. Grzelak har tidigare både varit både tränare och sportchef i IK Frej, men lämnade efter förra säsongen AIK för att bli assisterande tränare till Roland Nilsson i svenska U21-landslaget.

Grzelak vill dock inte själv kommentera uppgifterna. Tidigare har tidningen även rapporterat om att Martin Pringle är en av kandidaterna till att ta över klubben.

Publicerad 2019-11-06 kl 17:49

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå