Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Quaisons tränare får sparken - Herrlich kan ta över

Sillybloggen

Robin Quaisons Mainz föll i helgen med 3-2 mot Union Berlin på hemmaplan och är därmed på kvalplats efter nio poäng på elva matcher i Bundesliga. Därmed fick huvudtränaren Sandro Schwarz efter helgens match gå.

Mainz meddelade beslutet, via klubbens hemsida, och skrev också att assisterande tränaren Jan-Mortiz Lichte tillfälligt tar över laget fram till att en ny huvudtränare är presenterad.

Enligt tyska tidningen Kicker är tyske tränaren Heiko Herrlich en kandidat för att ta över som huvudtränare i klubben. Herrlich basade senast mellan 2017 och 2018 över Bayer Leverkusen, men har även varit huvudtränare i bland annat Jahn Regensburg och Bochum, samt U17-tränare i Bayern München.

Herrlich hade också en framgångsrik spelarkarriär i Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach och Borussia Dortmund. Dessutom har han en handfull A-landskamper för Tyskland på meritlistan.

Annons
Publicerad 2019-11-11 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto