POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
32v

Uppgifter: Nya förhandlingar mellan Manchester City och Sterling

Raheem Sterling, 24, har under senaste året tagit ett kliv upp på ytterligare en nivå poängmässigt och kan nu belönas med ett förbättrat avtal med Manchester City. Sterling stod under förra säsongen för 25 mål och 18 assist på 51 matcher i alla turneringar och är den här säsongen hittills noterad för 14 mål och fem assist på 17 matcher totalt.

Engelska tidningen Daily Mirror uppger att Manchester City därmed vill förlänga Sterlings avtal och ge spelaren bättre villkor. Sterling skrev senast i fjol på ett nytt avtal fram till sommaren 2023, men nu ska City vilja erbjuda spelaren ett förbättrat avtal med anledning av senaste årets framgång. Enligt tidningen tjänar Sterling i dagsläget 300 000 pund, drygt 3,7 miljoner kronor i veckan.

Publicerad 2019-11-20 kl 08:14

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto