Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Haglund bekräftar - mittfältare lämnar: "Inte aktuell för att spela 2020"

Sillybloggen

Halmstads BK hade i år som målsättning att bli uppflyttat till allsvenskan, men blev i stället sexa i superettan. Nu arbetar chefstränaren Magnus Haglund med att sätta truppen inför nästa säsong och meddelar nu att isländske mittfältaren Höskuldur Gunnlaugsson, som i år var utlånad till isländska klubben Breidablik Kópavogur, inte har en framtid i klubben – trots avtal fram till nästa sommar.

– “Höggis” ambition är att hitta en annan klubb och vi har fyllt upp de platserna med andra spelare. I dagsläget är han inte aktuell för att spela i HBK 2020, säger Haglund till Hallandsposten.

Haglund berättar även för tidningen att han hoppas få de sista pusselbitarna på plats i truppbygget inom en vecka. Tränaren vill få in en ny back, som kan användas på flera platser i backlinjen, men även en assisterande tränare som kan ersätta Keith Millen. Däremot för föreningen inga diskussioner med Joseph Baffo, som håller igång med laget efter långtidsskada.

Annons
Publicerad 2019-11-27 20:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto