Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Kif Örebro förlänger med målvakt: "Väldigt bra miljö att vara i"

Sillybloggen

Kif Örebro gav under måndagen ett positivt besked till sina supportrar – målvakten Mimmi Paulsson-Febo har skrivit på ett nytt avtal över 2020. Paulsson-Febo, som kom till klubben under 2014, gjorde i fjol 13 matcher i damallsvenskan, då hon delade förstahandskarna med Danielle Rice, och ser nu fram emot spel i klubben nästa år.

– 2019 var mitt första år med speltid på riktigt i OBOS damallsvenskan och jag är nöjd med den insatsen jag gjorde, men framför allt är jag stolt över att laget klarade av målsättningen för säsongen, att hänga kvar. Nu ska det bli kul att ta oss an 2020, säger hon och fortsätter:

– Jag trivs väldigt bra i Kif Örebro, och känner att jag får bra förutsättningar i klubben för att fortsätta utvecklas som både spelare och person. Kort sagt är det här en väldigt bra miljö att vara i.

Jonas Karlberg, sportchef i klubben, säger så här om förlängningen:

– Vi såg att vi hade en otroligt stark målvaktsuppsättning 2019, där både Mimmi och Dani gjorde det riktigt bra. Konkurrenssituationen bidrog starkt till att båda spelarna fick en otroligt stark utveckling. Nu har vi valt att bygga vidare på det genom att erbjuda Mimmi förlängning, eftersom vi tror att hon kommer kunna ta ytterligare kliv med ännu fler spelade matcher.

ANNONS

Kif Örebro blev i år åtta i damallsvenskan.

Publicerad 2019-12-02 13:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto