POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3d

Mjällby-bas bekräftar intresse för tidigare Bois-tränare: "Med på listan"

Nästa års allsvenska nykomling Mjällby AIF gick nyligen skilda vägar med succétränaren Milos Milojevic som på två år ledde laget från division 1 till allsvenskan. Nu är Blekingelaget därmed på jakt efter en ny tränare och ett av namnen på listan som kan ta över är tidigare Landskrona Bois-tränaren Agim Sopi, numera huvudtränare i FC Feronikeli, det regerande mästarlaget i Kosovo.

Mjällbys sportchef Hans Larsson bekräftar detta för Kristianstadbladet.

– Han finns med på listan, säger Larsson till tidningen.

Mjällby vann i fjol superettan. Milojevic har i sin tur under senaste tiden kopplats ihop med både en roll som huvudtränare i Kalmar FF och en post som assisterande tränare efter Andreas Georgson i Malmö FF.

Publicerad 2019-12-03 kl 07:31

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå