Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Kif Örebro förlänger med talang: "Kommer bli ett riktigt bra år"

Sillybloggen 2019-12-03 10:27

Kif Örebro meddelade under tisdagsmorgonen att föreningen skriver nytt avtal med talangen Elin Bengtsson, som inför årets säsong fick ett A-lagskontrakt. Nu har löftet skrivit på ett avtal över två år.

– Elin har visat att hon vill utvecklas, och tagit kliv i sin utveckling under 2019. Det hon visat i träning under hösten lovar gott inför 2020. Därför känns det verkligen bra att hon vill fortsätta i vår fotbollsmiljö, säger tränaren Stefan Ärnsved i en kommentar på föreningens hemsida och fortsätter:

– Vi har sagt att vi vill ha ett relativt ungt A-lag med spelare som är utvecklingsbara och som vi ser stor potential i. I den mixen tycker vi att vi ska vara en drivande motor att lyfta lokala länstalanger. Något jag också tycker att vi gjort. Vi ser det i Sara Lilja-Vidlund, vi ser det i Maja Regnås, vi ser det i Emma Östlund och nu ser vi det i Elin Bengtsson. För att nämna några.

ANNONS

Bengtsson själv:

– Mitt första elitår med A-laget har varit lärorikt. Inledningsvis handlade det om att komma in i tempot. I takt med att jag utvecklades så kände jag att jag kunde konkurrera om en startplats. Jag tror på att jobba hårt, helt enkelt. Därför ser jag fram emot att fortsätta utvecklas som fotbollsspelare hos Kif Örebro, säger hon och fortsätter:

– Med hungriga spelare och bra tempo på träningarna så tror jag 2020 kommer bli ett riktigt bra år för Kif Örebro!

Bengtsson gjorde under årets säsong tre inhopp i damallsvenskan.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto