Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Manchester City överväger köpa Barça-back

Sillybloggen 2019-12-07 08:32

Samuel Umtiti, 26, gick till Barcelona sommaren 2016 och var därefter startspelare fram till förra säsongen. Då gäckades mittbacken av skada, vilket gjorde att han missade en stor del av säsongen. Såhär långt in på den här säsongen har han också haft problem med skada och gjort totalt fem framträdanden.

Nu uppger franska L’Équipe att det kan bli en flytt för Umtiti i vinter. Tidningen skriver att Manchester City överväger att plocka in honom mycket på grund av att Aymeric Laporte alltjämt är knäskadad. Enligt tidningen känner Umtiti att han nödvändigtvis inte behöver lämna Barcelona, men med tanke på att speltiden blivit mindre kan han lämna för att vara säker på en plats i Frankrikes EM-trupp kommande sommar.

Umtiti har kontrakt med Barcelona fram till sommaren 2023.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto