Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Gif Sundsvalls anfallare lämnar klubben

Sillybloggen

Gif Sundsvall ser ut att bli av med anfallaren Peter Wilson, 23-åringen är klar för moldaviska FC Sheriff, uppger Expressen.

Wilson gjorde 27 matcher i allsvenskan den gångna säsongen, av dessa 19 starter och fyra mål. Men säsongen slutade i besvikelse eftersom Giffarna slutade på 15:e plats vilket betyder att Medelpadsklubben degraderades till superettan.

Anfallaren som ursprungligen kommer från Liberia blev bland annat uttagen till landslagskamperna i ett dubbelmöte med Tchad.

FC Sheriff vann den moldaviska liga, hela 17 poäng före Sfintul Gheorghe. Enligt Expressen har Wilson genomgått de obligatoriska läkarundersökningarna och ett tvåårskontrakt kommer skrivas på inom kort om inget oförutsett sker.

Sedan tidigare står det klart att tränaren Tony Gustavsson inte leder laget nästa säsong och att spelare som David Batanero, Pol Moreno och Jonathan Tamimi inte heller kommer tillhöra truppen.

Annons
Publicerad 2019-12-09 07:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto