POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Officiellt: Norrby värvar talang: "Funnits intresse från allsvenskan"

Norrby har gjort klart med ett nytt nyförvärv – centrale mittfältaren Albin Sohlberg Gashi, 17. Talangen kommer från två säsonger med Vårgårda IK i division 2 och har skrivit på ett kontrakt över tre år med superettan-klubben.

– Det är såklart jätteroligt att det har funnits intresse från allsvenskan. Det ger ju självförtroendet en boost, säger Sohlberg Gashi och fortsätter:

– Jag ser verkligen fram emot att komma till Norrby.  Det är ett lag med många skickliga spelare som jag kan lära mig mycket ifrån. Att ta det här steget känns väldigt bra för min utveckling. När jag har varit här och provtränat har det märkts att det är en stark gemenskap i laget och jag kände mig väldigt välkommen.

Norrbys sportchef Lasse Nilsson om nyförvärvet:

– Vi är superglada för det här. Albin är en jättetalang som har haft ögonen på sig från större klubbar. Att han väljer oss är ett fint kvitto på att vi gör någonting bra. När han har provtränat med oss har han visat att han klarar av tempot på den här nivån på ett imponerande sätt. Att vi lyckas få hit Albin går även hand i hand med den lokala prägeln vi vill ha på lagbygget.

Norrby slutade i år på en stabil niondeplats i superettan.

Publicerad 2019-12-13 kl 12:51

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå