POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6v

Uppgifter: Solskjaer i möte med pappa Håland i Salzburg

Erling Braut Håland är hett villebråd bland europeiska klubbar efter succéhösten i Red Bull Salzburg med åtta mål i Champions League och 16 mål på 14 ligamatcher. Juventus, Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Inter och Bayern München är bara några av alla de klubbar som uppges vara intresserade av den 19-årige norrmannen.

En klubb som uppges ligga bra till för att locka till sig Håland är Manchester United. Managern Ole Gunnar Solskjaer hade anfallaren när han tränade Molde. Nu uppger norska VG att Solskjaer under fredagsmorgonen reste till Salzburg. Där ska United-managern ha träffat Erling Brauts pappa, Alf-Inge Håland.

– Jag hoppas att du har förståelse för att jag inte kan kommentera alla rykten som går nu, säger pappa Håland till VG.

Det har tidigare rapporterats att Erling Braut Håland besökt Borussia Dortmund och Leipzig.

Publicerad 2019-12-13 kl 23:30

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå