Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Inters senaste bud – erbjuder bytesaffär för Kulusevski

Sillybloggen 2019-12-17 11:07

Dejan Kulusevski lånades ut från Atalanta till Parma inför denna säsong och har under hösten gjort stor succé i Serie A. Det har väckt storklubbarnas intresse och bland annat ska Manchester United ha haft scouter på plats i Italien.

Men även konkurrenter i Serie A har visat intresse, då framför allt Inter. Men flytten kan bli komplicerad just för att svensken tillhör Atalanta.

The Gazetta dello Sport antyder att Inter vill erbjuda en bytesrockad i jakten på 19-åringens namnteckning i januari.

Inter ska redan ha påbörjat förhandlingar med Atalanta för Kulusevski som enligt rapporter värderas till 40 miljoner euro. Dessutom ska Inter vara redo att erbjuda vänsterbacken Federico Dimarco som del i affären med Parma och Atalanta. Även Atalantas Musa Barrow kan ingå i den dealen.

Kulusevski själv har dock varit inställd på att stanna i Parma säsongen ut.

ANNONS

– Jag känner att jag har mycket att lära för det här är första året jag är i Serie A. Att gå till en storklubb direkt är inte lätt, det är väldigt svårt. Det viktigaste för mig är att spela, för får jag inte det kommer jag tillbaka till det jag kände förra året och det var frustrerande. Så när jag känner att jag är redo så kommer jag att gå till en storklubb för att spela och inte bara för att gå dit, sa han nyligen till TV4.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto