Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Inter vill värva Kulusevski i januari - har träffat Atalanta

Sillybloggen

Svenske Dejan Kulusevski har gjort succé i Parma och Serie A och det är ingenting som verkar ha gått obemärkt förbi. Det har cirkulerat uppgifter om att klubbar som Manchester United, Liverpool och Inter är intresserade av att knyta till sig talangen.

Nu uppger Sky Sports att representanter från Inter träffade representanter från Atalanta, klubben Kulusevski tillhör, i onsdags. Ämnet för mötet var att diskutera en övergång och enligt Sky vill Inter knyta till sig Kulusevski i vinter för att slippa konkurrens från andra klubbar.

Uppgifterna gör gällande att 35 miljoner euro, drygt 366 miljoner kronor, skulle vara tillräckligt för att Inter skulle kunna värva talangen, men det är beroende på om fler klubbar sig in i jakten.

Vid en övergång skulle dock inte Kulusevski spela i Inter redan i vinter. Parma, klubben han är utlånad till från Atalanta, har varit tydliga med att man kommer att behålla till säsongen är slut.

ANNONS
Publicerad 2019-12-19 20:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto