Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Blåvitt-talang går till Örgryte

Sillybloggen

Tidigare i dag gjorde Örgryte klart med ett lån av David Olsson från Elfsborg. Nu presenterar man ytterligare en spelare.

Det är den 18-årige försvartalangen Samuel Ohlsson som värvas in från IFK Göteborg. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2022.

– Det känns riktigt bra. Jag är väldigt nöjd att få vara här och få den här möjligheten i en stor klubb som jag har en relation till efter Sebbes (Samuels bror Sebastian Ohlsson) tid här. Det är en klubb som betyder mycket för mig. Jag känner att jag vill försöka ta steget till seniorfotboll för det är där jag tror att man utvecklas som mest. Jag har spelat mycket u19-fotboll och det är dags att testa en högre nivå. Igor och Keith känns väldigt spännande och det känns som att det är något bra på gång, jag tror absolut att det kan bli en bra säsong. Känns som att vi har något riktigt bra på gång, säger Ohlsson till Öis hemsida.

Annons

Blåvitt skriver på sin hemsida att Ohlsson blev erbjuden ett ettårskontrakt i klubbens akademi, men att han i stället valde Öis.

– Vi har självklart respekt för Samuels beslut. Vi hade gärna sett att han fortsatte hos oss i IFK Göteborg. Det är bara att önska honom lycka till. Öis får en ambitiös och duktig fotbollsspelare, säger IFK Göteborgs akademiansvarige Jonas Olsson i en kommentar på klubbens hemsida.

Ohlsson gjorde under 2019 ett framträdande för IFK Göteborg i allsvenskan och ett i svenska cupen.

https://twitter.com/OrgryteFotboll/status/1209142810856841218

Publicerad 2019-12-23 17:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto