Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Talangen lämnar Häcken: "Känns rätt med ett miljöombyte"

Sillybloggen

Det blir ingen fortsättning för Kevin Ackermann i Häcken. Klubben meddelar på sin hemsida att den 18-årige mittfältstalangen lämnar klubben, då parterna enats om att bryta kontraktet.

Ackermann var nära att lämna Häcken redan i fjol för Fiorentina, men övergången gick i stöpet efter att man upptäckt ett hjärtfel på mittfältaren. Nu är Ackermann tillbaka på fotbollsplanen igen, men fortsätter alltså inte i Häcken.

– Jag är jättetacksam för den tiden jag haft i BK Häcken och vill tacka alla i ledarstaben jag haft de här åren. Jag är väldigt ödmjuk inför det stöd jag fått – speciellt det här året som varit tufft för mig – inte minst från alla spelare. Någonstans lämnade jag klubben lite mentalt för ett år sedan, i och med den tänkta flytten till Italien, så nu känns det rätt med ett miljöombyte för att fortsätta min resa, säger Ackermann i en kommentar på Häckens hemsida.

ANNONS

Publicerad 2019-12-23 12:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto