Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Officiellt: Talangen lämnar Häcken: "Känns rätt med ett miljöombyte"

Det blir ingen fortsättning för Kevin Ackermann i Häcken. Klubben meddelar på sin hemsida att den 18-årige mittfältstalangen lämnar klubben, då parterna enats om att bryta kontraktet.

Ackermann var nära att lämna Häcken redan i fjol för Fiorentina, men övergången gick i stöpet efter att man upptäckt ett hjärtfel på mittfältaren. Nu är Ackermann tillbaka på fotbollsplanen igen, men fortsätter alltså inte i Häcken.

– Jag är jättetacksam för den tiden jag haft i BK Häcken och vill tacka alla i ledarstaben jag haft de här åren. Jag är väldigt ödmjuk inför det stöd jag fått – speciellt det här året som varit tufft för mig – inte minst från alla spelare. Någonstans lämnade jag klubben lite mentalt för ett år sedan, i och med den tänkta flytten till Italien, så nu känns det rätt med ett miljöombyte för att fortsätta min resa, säger Ackermann i en kommentar på Häckens hemsida.

ANNONS

Publicerad 2019-12-23 kl 12:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto