Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Han kan bli Ancelottis första värvning till Everton

Sillybloggen 2019-12-24 09:20

Carlo Ancelotti har tagit över som manager i Everton. Nu har italienaren ett januarifönster på ingång för att stärka truppen inför våren. Då har Ancelotti, enligt Mirror, ögonen på Sheffield Uniteds försvarare John Egan. 27-åringen har stått för imponerande insatser i nykomlingens starka framfart under hösten.

Sheffield United är ett av de lag i Premier League med sämst ekonomiska förutsättningar. Everton skulle kunna erbjuda Egan en betydligt bättre lön. Sheffield-managern Chris Wilder har tidigare sagt att “75 procent av lagen i ligan kan erbjuda bättre löner än vi”.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto