Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Real Madrid har bestämt sig - vill skriva nytt kontrakt med Ödegaard i juni

Sillybloggen

Martin Ödegaard lånades i somras ut från Real Madrid till Real Sociedad, efter två tidigare sejourer i Eredivisie. Norrmannen har imponerat stort i ”La Real” och lyfts fram som en av de hetaste spelarna i La Liga. När Ödegaard lånades ut så var det som kommunicerades officiellt att avtalet gällde över säsongen. Enligt AS så ska det dock ha funnits en option i kontraktet om ytterligare en säsong. Men efter succén i Real Sociedad så vill ”Galacticos” nu ha tillbaka sin guldklimp, enligt tidningen. Därför planerar Real Madrid att ta tillbaka Ödegaard i sommar och skriva ett nytt förbättrat kontrakt, skriver AS.

ANNONS
Publicerad 2019-12-25 12:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto