Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Raiola: "Tolv klubbar ville ha Håland"

Sillybloggen 2019-12-30 17:10

Erling Braut Håland var en av Europas mest eftertraktade talanger efter sin succéhöst i Red Bull Salzburg, och i går stod det klart att han går till Borussia Dortmund i vinterfönstret.

En av klubbarna som var intresserad av Håland var Manchester United – men det var inte den enda.

– Alla pratar om Manchester United, men det var tolv klubbar som var intresserade, säger Hålands agent Mino Raiola till Sky Sports.

Vidare har det rapporterats om att Håland inte gick till United på grund av att de inte kunde enas om det ekonomiska delarna i kontraktet, bland annat ska Hålands läger velat ha en utköpsklausul. Om det säger Raiola så här till The Telegraph:

– Jag vet inte om det är Manchester United som sprider det här, men om de gör det så gör de det för att täcka över sin förslut och jag tycker att det är konstigt och det gör mig besviken. Det var ingen konflikt mellan mig och Ed Woodward (vd United). Det var en normal förhandling och spelaren valde en annan väg. Om de vill skylla på någon så fine, skyll på mig men spelaren är lycklig. Han har fattat sitt beslut och vi gick igenom en normal process.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto