POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Chelsea uppges leta anfallare - Lyon-strikern hett alternativ

Tammy Abraham har tagit över rollen som anfallare i Chelsea, vilket har gjort speltiden knapp för både Olivier Giroud och Michy Batshuayi. Enligt Sky Sports är det troliga att båda kommer att lämna i januari, vilket gör att klubben är på jakt efter förstärkning.

Då ska Lyons anfallare Moussa Dembele vara ett hett alternativ. Enligt Sky Sports ska managern Frank Lampard haft ögonen på Dembele, som tidigare skördade framgångar i Celtic, en längre tid och Chelsea ska överväga ett värvningsförsök av fransmannen.

23-årige Dembele har den här säsongen gjort tio mål på 18 matcher i Ligue 1.

Publicerad 2020-01-01 kl 09:58

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå