POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Officiellt: Örebro lånar från Rosengård

Kif Örebro har gjort klart med ett nyförvärv inför den kommande säsongen, då man nu går ut med att U23-landslagsmittfältaren Nellie Lilja, 20, lånas in från Rosengård.

Lånet sträcker sig säsongen ut.

– I Nellie får vi in ytterligare en tvåvägsspelare med hög arbetskapacitet. Nellie passar in i vår värvningsstrategi som går ut på att plocka in unga talangfulla och utvecklingsbara spelare. I LB07 visade hon nu senast att hon är en spelare för OBOS Damallsvenskan, i vilken hon redan spelat många matcher sin unga ålder till trots, säger Kif:s sportchef i en kommentar på klubbens hemsida, och fortsätter:

– Hon är dessutom en mycket lovande spelare i det svenska U23-landslaget. Vi är övertygade om att hon kommer kunna bidra mycket till KIF Örebro kommande säsongen, och ta ytterligare kliv i sin personliga utveckling och därmed även bidra till utvecklingen i KIF Örebro.

Publicerad 2020-01-06 kl 17:30

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå