POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: Dibba flyttar till Turkiet - blir lagkamrat med Zengin

Tidigare Hammarby-anfallaren Pa Dibba, 32, lämnade sommaren 2018 Bajen för spel i kinesiska klubben Shenzhen FC. Efter ett halvår i klubben blev han däremot utlånad till Shanghai Shenxin över 2019 och nu lämnar han Shenzhen permanent, men för flytt till Turkiet med spel i den turkiska andraligan.

Adana Demirspor meddelar, via sitt Twitter-konto, att Dibba har klarat den obligatoriska läkarundersökningen och är klar för klubben. Adana Demirspor är på åttondeplats i andraligan och ställs härnäst den 20 januari mot Balıkesirspor i ligaspelet.

Tidigare Hammarby-yttern och förre svenske landslagsmannen Erkan Zengin skrev i slutet av november i fjol på för just Adana Demirspor.

Publicerad 2020-01-07 kl 23:41

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå