POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Giroud uppges vara överens med Inter – klubbarna diskuterar prislapp

Olivier Giroud har blivit förpassad till en biroll i årets Chelsea, då Frank Lampard har valt att satsa på Tammy Abraham istället. För att få speltid och på så sätt säkra sin plats i Frankrikes trupp till sommarens EM vill anfallaren röra på sig.

Nu uppger The Guardian att fransmannen har kommit överens om ett avtal fram till sommaren 2022 med Inter. Dock har klubbarna inte kommit överens, då Chelsea ska vilja ha tio miljoner euro för Giroud medan Inter bara är villiga att betala fyra miljoner euro.

Antonio Conte, som var tränaren som tog Giroud till Chelsea, ska vilja ha fransmannen som backup till Luataro Martinez och Romelu Lukaku, som ha spelat tillsammans och stått för 14 och nio ligamål under säsongen. Inter uppges också bara vilja ha Giroud i vinter, och skulle inte vara intresserade av en värvning till sommaren när hans kontrakt går ut med Chelsea.

Publicerad 2020-01-10 kl 07:19

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå