POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Skrabbs flytt kan spricka på grund av agentens krav

Simon Skrabb har uppgetts vara på väg till Serie A-klubben Brescia och Expressen rapporterade i dagarna att övergången var helt klar. Tidningen skrev att den italienska klubben betalar 10-15 miljoner för att knyta till sig den finländska landslagsspelaren.

Nu uppger GIFN att övergången riskerar att spricka. Sajten skriver att Skrabbs agent begärt ett arvode som inte fallit i god jord hos klubbpresident Massimo Cellino och enligt en anonym källa till sajten ska agentens önskade arvode varit såpass högt att Cellino överväger att inte slutföra värvningen.

IFK Norrköpings ordförande Peter Hunt är ovetande om uppgifterna, men berättar att han inte tolkat det som att affären riskerar att gå i stöpet.

– Det här har jag inte hört. Alltså, jag vet ju att det varit en del juridiska delar och handlingar som det varit strul med. Och att pappersexercis varit lite komplicerad. Men jag har inte uppfattat det som så allvarligt att affären skulle vara i fara, säger han till FotbollDirekt.

Publicerad 2020-01-10 kl 17:29

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå