POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Arsenal för samtal med Kurzawa

Både Kieran Tierney och Sead Kolasinac har dragits med skador den här säsongen, vilket har fått Arsenal att försöka få in ytterligare en vänsterback till truppen. Enligt Goal är London-klubben nu nära att värva Paris Saint-Germains Layvin Kurzawa.

London-klubben för just nu samtal med PSG för att få över fransmannen, vars kontrakt löper ut till sommaren. Sajten skriver att parterna ska ha kommit långt i diskussionerna, där Arsenal hoppas kunna dra nytta av det faktum att Kurzawas kontrakt snart löper ut.

Ytterbacken har den här säsongen noterats för elva matcher i Ligue 1.

Publicerad 2020-01-16 kl 19:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå