Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea tar upp kampen om Cavani

Sillybloggen

The Times är rakt på det: ”Chelsea vill ha Cavani”. Tränare Frank Lampard spridde lovord över PSG-anfallaren vid presskonferensen i går, och enligt Times är Londonklubben beredd att erbjuda ett 18-månaderskontrakt till 32-åringen.

Manchester Evening News tycker de ska chilla lite där nere i London. ”Edinson Cavani kan följa i Zlatan Ibrahimovics fotspår i Manchester United”, anser tidningen, som på nytt påtala att klubben erbjudits uruguayanen men måste hosta stålar för ett köp

L’Equipe synar också Edinson Cavanis framtid. L’Equipe menar att ett bud på 15 miljoner euro kan vara på gång från Atlético. Chelsea ses som en möjlig utmanare, men först i sommar. I vinter är uruguayanens fokus inställt på Madrid.

Le Parisien tar fram ämnet Cavani ända till nyhetsettan. ”Ska PSG låta Cavani lämna klubben?”, undrar tidningen. Prislappen tror tidningen ligger på 15-20 miljoner euro. Om Cavani skulle lämna ses Milans Lucas Paqueta som en möjlig ersättare, även om det är en annan typ av spelare.

Annons
Publicerad 2020-01-21 08:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto