POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Tottenham i diskussioner om Real Madrid-stjärna

Wales landslagsstjärna Gareth Bale, 30, lämnade sommaren 2013 Tottenham för spel i Real Madrid och har sedan dess varit med och vunnit bland annat fyra Champions League-titlar, men också haft en relativt turbulent tid i Spanien.

Bale firade bland annat i höstas Wales kvalificering till EM 2020 med att skratta åt och dansa med en flagga med texten “Wales, golf, Madrid. I den ordningen”, en ramsa som walesiska supportrar under en tid sjungit om spelarens prioriteringar i livet. Det resulterade senare i burop – från egna supportrar – vid ett inhopp på Santiago Bernabeu.

Bale rapporterades även under förra sommaren vara aktuell för en flytt till Kina, men blev kvar i “Marängerna” och är hittills noterad för två mål och två assist på 14 matcher den här säsongen. I stället kan det möjligen bli en flytt nu för 30-åringen, rapporterar El Chiringuito de Jugones, en fotbollsshow med vissa ingångar i Real Madrid.

Uppgifterna gör gällande att Real Madrids president Florentino Perez och Tottenhams ägare Daniel Levy nyligen ska ha haft ett möte i Madrid och att Levy då specifikt ska ha frågat om Bale, som även Tottenham-tränaren José Mourinho basade över under sin tid som tränare i den spanska storklubben. Tottenham uppges samtidigt vara villigt att betala 30 miljoner euro, drygt 316 miljoner kronor för stjärnans underskrift.

Bale har kontrakt med Real Madrid till sommaren 2022.

 

Publicerad 2020-01-22 kl 08:15

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå