Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mitov Nilsson lämnar Sundsvall - uppges flytta till Norge

Sillybloggen

Under säsongen 2019 värvade Gif Sundsvall målvakten David Mitov Nilsson från Norrköping samtidigt som Maic Sema gick i motsatt riktning. Under vintern har Norrlandsklubben jobbat för att förlänga med Mitov Nilsson men nu bekräftar Gif:s sportchef Urban Hagblom att 29-åringen lämnar klubben.

– Vi har haft en väldigt bra och ärlig dialog med varandra hela tiden. Vi har känt att vi haft möjligheten att vänta på honom och hoppats och trott att det skulle finnas möjlighet. Nu har vi fått ett nej och då går vi vidare med andra alternativ. Vi har parallellt jobbar med andra ersättare som håller Mitovs nivå, säger Urban Hagblom till Sundsvalls Tidning.

– Vi hoppas och tror att vi inom en väldigt snar framtid ska ha en målvakt till på plats.

Enligt Expressen flyttar målvakten i stället till Norge för spel i Mikael Stahres nya klubb Sarpsborg 08. Tidningen uppger att övergången förväntas bli klar under de närmaste dagarna. Målvakten ska vara muntlig överens med den norska klubben om ett avtal och därmed kan han bli Stahres första svenska värvning. I fjol blev Sarpsborg tolva i den norska högstaligan, Eliteserien.

Annons

Mitov Nilsson höll säsongen 2019 två nollor på elva matcher i Gif Sundsvall.

Publicerad 2020-01-28 13:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto