Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ÖSK bekräftar intresse för Besara: "Ingen nyhet"

Sillybloggen

Tidigare Hammarby- och Örebro-mittfältaren Nahir Besara, 28, tillhör sedan förra sommaren cypriotiska ligatian Pafos. Besara har avtal med klubben över resten av säsongen, men sa i slutet av december fjol så här till Fotbollskanalen om det kan vara aktuellt med en flytt från klubben i vinter:

– Man måste självklart hålla alla dörrar öppna, även om jag respekterar mitt kontrakt. Det svänger fort inom fotbollen, men jag har kontrakt över säsongen och förhåller mig till det, sa han då och fortsatte så här på frågan om allsvenskan är aktuellt i vinter:

– Det beror ju på. Jag gillar allsvenskan och det är hemma, men det beror på vad det är och sådär.

FotbollDirekt uppgav i sin tur i måndags att Örebro SK är intresserat av att värva tillbaka 28-åringen och nu svarar klubbens manager Axel Kjäll på det. Managern menar att parterna håller kontakt och bekräftar att ÖSK är intresserat.

Annons

– Absolut, det är vi. Det är ingen nyhet. Det är en spelare som, så länge jag är i ÖSK, ständigt kommer att vara intressant för oss, om förutsättningarna är det rätta för honom och för klubben. Men som alltid handlar det om tajming för honom och för oss, säger han till NA.

Besara lämnade efter säsongen 2018 Örebro SK och Närke för spel i den saudiarabiska klubben Al-Feiha, men flyttade i augusti i fjol vidare till Pafos FC med spel på Cypern.

Publicerad 2020-01-28 21:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto