Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Suso nära att lämna Milan

Sillybloggen

Milans offensive mittfältare Suso, 26, anslöt vintern 2015 från Liverpool och har – med undantag för en utlåning till Genoa under våren 2016 – tillhört klubben sedan dess. Under förra säsongen levererade spanjoren åtta mål och nio assist på 41 matcher i alla turneringar, medan det under den här säsongen har gått lite tyngre med endast ett mål och två assist på 17 matcher totalt och nu kan han därmed vara på väg bort.

Cadena Cope uppger att Milan är överens med Sevilla om en övergång för spelaren, men att den spanska klubben än dock fortfarande hoppas på att få spelaren för en lite billigare peng än 25 miljoner euro, drygt 264 miljoner kronor.

Suso uppges kunna tänka sig en flytt med anledning av att han ser ut att ha svårt att ta en plats i Milan-tränaren Stefano Piolis nya 4-4-2-system. 26-åringen har under stora delar av säsongen varit ordinarie, men har däremot suttit på bänken i 90 minuter i tre senaste ligamatcherna, som alla slutat med seger.

Annons
Publicerad 2020-01-28 00:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto