Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Roma bekräftar - vill köpa loss United-back: "Finns en chans"

Sillybloggen

Engelske backen Chris Samlling, 30, har under den här säsongen fått ett lyft i Roma efter varierat med speltid under senaste åren i Manchester United. Smalling blev inför den här säsongen utlånad till den italienska klubben, men har än dock avtal med United fram till sommaren 2022.

Nu rapporterar engelska tidningen Daily Mail att Romas sportchef Gianluca Petrachi har uttalat sig om att det finns en chans att Smalling kan lämna United för spel i Roma på permanent basis framöver, något det också rapporterats om tidigare, men enbart baserat på uppgifter till olika medier.

– Det finns en chans. Spelaren bestämmer. Om vi får bestämma skulle vi vara glada över att ha honom hos oss permanent, säger Petrachi till tidningen och fortsätter:

– Vi är nöjda med Smalling och och han vet om det. Vi har en utmärkt relation till Manchester United och har en bra känsla för klubben.

Annons

Smalling är den här säsongen noterad för två mål på 21 matcher i alla turneringar. Roma är placerat på fjärdeplats i Serie A.

Publicerad 2020-01-30 16:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto