Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Alexander Isaks anfallsrival Willian José erbjuden till Manchester United

Sillybloggen

Manchester United kommer få klara sig utan Marcus Rashford en längre tid. Anfallaren skadade ryggen i början av januari och enligt tränaren Ole Gunnar Solskjær är engelsmannen inte beräknad att vara tillbaka i spel innan tidigast den 17 februari när United ställs mot Chelsea.

Samme Solskjær öppnade därför för en korttidslösning med ett lån på anfallspositionen och flera spelare, bland dem Edinson Cavani och Carlos Tevez, har ryktats till klubben. Nu har även Alexander Isaks anfallskonkurrent i Real Sociedad, Willian José, blivit kopplad till klubben. Enligt Sky Sports har José blivit erbjuden till United på lån resten av säsongen.

José har inte spelat i någon av ”La Reals” tre sista matcher då han på egen begäran har suttit vid sidan. Detta för att Tottenham har visat intresse för anfallaren, men klubbarna har inte lyckats komma överens om någon övergångssumma. Enligt Sky Sport kan José fortfarande hamna i Spurs, då samtalen mellan klubbarna pågår.

Annons

José har den här säsongen stått för åtta mål på 20 matcher i La Liga.

Publicerad 2020-01-30 21:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto