POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Milosevic stänger inte dörren för AIK: ”Svårt att svara på nu”

Alexander Milosevic har, efter att han bröt kontraktet med Nottingham Forest i höstas, tränat med AIK. Den sista tiden har det ryktats om intresse från bland andra Partizan Belgrad och mittbacken berättar för Fotboll Sthlm att han har fått en del konkreta erbjudanden men att inget har varit tillräckligt tilltalande. Det är inte heller bestämt än om han ska med på AIK:s träningsläger på fredag.

– Jag tränar på, jag har alltid sagt att prioriteringen är att komma utomlands, men jag stänger inte dörren för AIK. Jag är tacksam att jag har fått vara med och bygga upp formen. Om jag hamnar utomlands eller i AIK för framtiden utvisa, det är svårt att svara på nu, säger Milosevic till sajten.

27-årige Milosevic har tidigare spelat i Besiktas, Caykur Rizespor, Darmstadt, Hannover och Vasalund.

Publicerad 2020-02-03 kl 16:04

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå