POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Officiellt: Degerfors bryter med talang: ”Är i behov av speltid”

Andreas Jansson kom upp genom Degerfors ungdomsverksamhet och fick som 18-åring kontrakt med A-laget. Men efter två år och bara tio minuter i superettan meddelar klubben och spelaren att de har valt att gå skilda vägar.

– Jag har haft en jättebra tid i Degerfors. Även om de senaste två åren varit tuffa har jag utvecklats som fotbollsspelare. Det har alltid varit en härlig grupp med bra stämning, men jag är i behov av speltid och därför var det bäst att gå vidare nu. Jag är glad över att ha fått spela här och jag önskar laget lycka till 2020, säger Jansson till klubbens hemsida.

Jansson blev noterad för två matcher i superettan och fyra i svenska cupen under tiden i Degerfors. Han har också spenderat lånesejourer i Nora BK och IFK Ölme.

Publicerad 2020-02-03 kl 20:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå